• Rozpis sezóny
  • Tabulky
  • Fotogalerie
  • Články
  • Kontakty
  • Odkazy
  •  
    A tým B tým St.žáci Ml.žáci St.přípr. Ml.přípr. Školička a dívky SG

    Favoritům vypálil rybník novic Tomáš Horák (4. 2. 2023)


    Novopečený vítěz Lipenecké plácačky Tomáš Horák se svými syny a organizátorem turnaje Petrem "Mácou" Macků

    Do "království Lipenecké plácačky" vstoupil zbrusu jiný panovník. Po letech vlády bratří Hašků a Tomáše "Nelidy" Poula nebo Petra "Nora" Havla na trůn usedl novopečený Lipaňák Tomáš Horák, který se před rokem přistěhoval do bytového domu v Roklích.

    Zde je krátký rozhovor s novým králem Lipenecké plácačky:

    Jak to, že jsi v takové konkurenci uspěl? Hrál jsi snad závodně?
    Ping-pong jsem nikdy závodně nehrál. Jen jsme měli v mém rodném Novém Boru u našich v garáži stůl a tam jsme s bratrem, co hrál závodně, a kamarády velmi často hráli. Od patnácti už jen občas a pálku jsem poté držel pouze jednou ročně na tradičních Trampolympiádách v klání trampských osad u nás na severu.

    Jakou jsi měl motivaci?
    Motivací, proč se zúčastnit, pro mě bylo hlavně vyzvat Hašana a porazit ho a aspoň trochu mu vrátit ostudnou porážku v nohejbale, který jsem přitom narozdíl od něj hrál závodně.

    Kdo byl největším konkurentem?
    Turnaj měl dobrou úroveň a vyhrát mohl kdokoliv. Největším konkurentem byl Ivan Hašek mladší, ale holt ještě musí potrénovat. Už se těším, až budu obhajovat a vím, že to bude hodně těžký.

    Na hřiště jsi začal chodit ihned po přistěhování. Jak se ti tu líbí?
    Jsem rád, že Lipence sportem žijou a velký díky patří za organizaci Mácovi. Za ten rok, co v Lipencích žijeme, jsem poznal spoustu fajn lidí. Synek už za Lipence zkouší hrát a je na svůj dres patřičně hrdý, tak snad ho v něm jednou uvidím kopat i za naše áčko.



    (jkl)